نگهداری انواع مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر در گذشته و حال و مسافرت

نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

مخاطب عزیز در این مطلب از مجله اینترنتی پاپلی به یادآوری نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریز پرداختیم، از اینکه با ما همراه هستید صمیمانه متشکریم.

مواد لبنی

شیر تازه : در یخچال ۵ تا ۷ روز

شیر بسته بندی باز شده : در یخچال ۲ تا ۳ روز 

خامه چرب : در یخچال ۱ روز

خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته

ماست : در یخچال ۷ روز (نگهداری مواد غذایی در یخچال)

پنیر : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه

کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه

بستنی : در فریزر ۲ ماه

مواد گوشتی

تخم مرغ تازه با پوست : در یخچال ۳ هفته

تخم مرغ آب پز سفت : در یخچال ۱ هفته

گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه

مرغ و بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۹ تا ۱۲ ماه مرغ

بوقلمون درسته : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته

گوشت اردک یا غاز : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر : ۶ ماه

دل و جگر مرغ : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۳ – ۴ ماه (نگهداری مواد غذایی در فریزر)

گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳ – ۴ ماه

گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده : دریخچال ۳ – ۵ روز، در فریزر: ۶ تا ۹ ماه

سوسیس : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه

سوسیس دودی : در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱ تا ۲ ماه

انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه

گوشت ماهی کم چرب : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

گوشت پرچرب (ماهی آزاد) : در یخچال ۱تا۲ روز، در فریزر: ۲-۳ ماه

فیله ماهی : در فریزر: ۱۸ ماه

میوه ها

سیب : در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو : در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه

آوکادو : در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

موز و بارهنگ : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

گیلاس : در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

پرتقال، لیموها ، گریپ فروت : در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴-۶ ماه

کیوی : در یخچال ۳ تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه

انبه : در فریزر: ۸-۱۲ ماه (نگهداری مواد غذایی در مسافرت)

خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

آناناس : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

کنگر فرنگی : در یخچال ۱ هفته

سبزیجات

مارچوبه : در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل :در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

گل کلم : در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

جعفری : در یخچال ۲-۳ روز

ذرت : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

پیازچه : در یخچال ۳-۵ روز (نگهداری مواد غذایی در گذشته و حال)

کرفس : در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

اسفناج ، خردل : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

کاهو : در یخچال ۱ هفته

قارچ ها و بامیه : در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه

ترب و تربچه : در یخچال ۲ هفته

کدو : در فریزر: ۸-۱۲ ماه

نان و شیرینی

نان : در فریزر: ۶-۱۲ ماه

کیک صبحانه، کلوچه : در فریزر: ۲-۴ ماه

پن کیک(نوعی کلوچه) : در فریزر: ۱-۲ ماه

خمیر پخته نشده : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۶ ماه

کیک اسفنجی : در فریزر: ۴-۶ ماه (نگهداری مواد غذایی در قدیم)

پنیر : در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه

شیرینی دانمارکی : در فریزر: ۳ماه

پیراشکی : در فریزر: ۶ ماه

شیرینی پای کدو تنبل : در یخچال ۱-۲ روز، در فریزر: ۱ ماه

پای میوه : در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۱سال

پای میوه نپخته : در فریزر: ۸ ماه

پایان مطلب 

عناوین : نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر در قدیم و مسافرت و گذشته و حال

مجله اینترنتی پاپلی،خانه داری،موفقیت همسداری

حتما مطالعه کنید  سن ازدواج در ایران و مدت زمان نامزدی
نگهداری انواع مواد غذایی
۵ (۱۰۰%) ۱ vote
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن